• Voor oudersHeb je ook wel eens het gevoel dat de balans in het gezin kwijt is of dat het contact met je kind beter kan?


Heeft je kind moeite met slapen of zindelijkheid? Kan jouw peuter ook zo drammen? Is jouw kind misschien eenzaam of wordt het gepest op school? Misschien vraag jij je als ouder af waarom jouw puber zo stil en teruggetrokken is of helemaal niet meer wilt luisteren?

Heb je het idee dat je vastloopt in de opvoeding van jouw kind? Kom weer in je kracht; jij hebt alle kwaliteiten in huis om de regie terug te krijgen. Ik ondersteun jou als ouder (of opvoeder) om te zien, horen, voelen, ervaren en echt te communiceren met je kind. Samen brengen we jouw gezinssituatie weer in balans en harmonie.
 

Jij hebt alles in je, wat je kind nodig heeft! 


BuitenGewoon biedt ook (sociale) vaardigheidstraining of ambulante hulp.

Bij ambulante (gezins) begeleiding of (sociale) vaardigheidstraining gaan we op praktische wijze aan de slag met het gedrag van het kind. We vergroten het zelfvertrouwen en het kind mag zijn wie hij is. Heb je recht op een PGB (voormalig rugzakje)? Dan kun je de sessies of consulten vergoed krijgen.

Kom je in aanmerking voor een PGB?

De wet maatschappelijke ondersteuning, WMO, regelt dat mensen ondersteuning kunnen krijgen. Gemeenten voeren de WMO uit. Zij bepalen zelf op welke manier ze dat doen. Voor het aanvragen van hulp kun je terecht bij het WMO-loket in jouw gemeente. Als je in aanmerking komt, kun je kiezen voor een PGB (persoongebonden budget) of zorg in natura. Met een PGB kun je de zorg zelf inhuren. Bij zorg in natura regelt de gemeente de zorg voor jou. Soms moet je een eigen bijdrage voor de WMO betalen. Voor meer info kijk op www.dezorgverandertmee.nl

Heb je geen recht op een PGB? Wil je meer weten over de tarieven van de training en waar deze plaatsvinden? Neem gerust contact met me op via 06-23352934 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.