• Voor professionals


Als professional in een schoolse situatie heb je dagelijks met kinderen te maken. Dit vraagt veel van je en vergt veel energie.

Soms kan het echter meer energie kosten, dan dat het energie oplevert.

Is er een leerling waar je geen aansluiting mee krijgt of een leerling die alleen negatief gedrag vertoont? Waarom reageert een leerling zo heftig op een andere leerling of op jou als leerkracht? Hoe kan het dat de leerling bij jou ander gedrag vertoont dan bij jouw collega?

Wat als de moeilijkheden blijven groeien en niemand een passende oplossing heeft? Of als het probleem niet alleen één kind betreft maar een hele klas of woongroep?

In het kader van Passend Onderwijs zul jij als professional er mee te maken krijgen en misschien ben je al werkzaam in het speciaal onderwijs en herken je dit. Er zal (steeds) meer van jou gevraagd gaan worden op het gebied van kennis en vaardigheden. Waar ligt de behoefte van het kind?

Leg je hulpvraag eens voor aan een coach. Vanuit mijn ervaringen in het speciaal onderwijs zal ik een steun zijn en niet alleen praktische tips geven, maar ook jou als professional in je kracht zetten. 


Wil jij ook met positieve energie voor de klas staan?

BuitenGewoon coacht hoe jij:


• Communiceert met het kind en de klas
• Positiviteit en overzicht in de klas creëert
• Positieve energie uit jouw werk haalt
• Om kunt gaan met AD(H)D, Autisme, gedragsproblematieken
• Jouw grenzen aangeeft

Ik geef je bewustwording mee wat gedrag met je doet, de manier waarop jij reageert op gedrag en hoe jij met 'een andere bril' naar gedrag kunt kijken.

Voor meer informatie neem gerust contact op met 06-23352934 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.