CURSUSAANBOD


GEACCREDITEERDE CURSSUSSEN

Ik bied de mogelijkheid deskundigheidsbevordering in teams/instellingen en geef een introductiecursus Genderdysforie bij RINO Zuid (ook in Incompany) en RINO Groep. Deze cursussen zijn geaccrediteerd voor diverse beroepsverenigingen.

OP MAAT GEMAAKT

Daarnaast geef ik op maat gemaakte trainingen binnen GGZ-instellingen. We stellen van tevoren leerdoelen op die passen binnen de beschikbare tijd. Hierbij kan gedacht worden aan een basistraining voor het team. Maar bij meer ervaren teams op het gebied van genderdysforie kan ik begeleiding bieden bij het uitbreiden van het zorgaanbod of samenwerking met de medische genderteams. Daarnaast kan ik teams begeleiden in het opzetten van een nieuw zorgaanbod.

CONTACT

Heb je interesse in deskundigheidsbevordering op het gebied van Genderdysforie? Neem dan gerust even contact met me op, zodat we

REFERENTIES


"Wij zijn heel blij met de incompany training die Anouk in onze praktijk gegeven heeft over dit maatschappelijk en professioneel actuele en relevante thema. Anouk is een zeer deskundige en inspirerende docent. Ze weet op grondige wijze theorie en praktijk te combineren. Ze zette ons aan het denken én reikte meteen praktisch toepasbare technieken en middelen aan, waarmee we aan de slag zijn gegaan."

UPPP

Het doel van diagnostiek en behandeling bij genderdysforie is om samen met de cliënt te ontdekken hoe iemand weer goed in het vel komt te zitten en welke stappen daarbij nodig zijn voor deze unieke persoon. Ik heb geleerd hoe je deze puzzel aangaat en de cliënt en omgeving kunt begeleiden op deze reis."

Tatiana Brandsma - Sarr